E-mailCímlap

Vissza


PowerBook G4 napló

Toast 5.0 / HDT 4.5

Kis közgazdaságtan 1.

Orákulum az almáról

A Photoshop története

Kis közgazdaságtan 2.

KPT 6

Logitech

MacOS X - Első ...

Matrox RTMac

OKIrat

Villámgyors renderelés

Nuendo

AppleNews


Előfizetés

Hirdetés

Impresszum

Kótya-Vetye feladás

 


Villámgyors renderelés az Artlantis4 for ArchiCAD segítségével

Elôdeinél akár hétszer nagyobb sebességével, a már meglévô funkciók optimalizálásával valamint számos új eszközével az Artlantis Render legújabb verziója hihetetlen elônyöket nyújt az ArchiCAD-felhasználóknak. Az ArchiCAD munkafolyamatába tökéletesen illeszkedô Artlantis for ArchiCAD a professzionális renderelés optimális megoldása.

„Felhasználóbarát tulajdonságai, hatékonysága és tökéletesen megbízható szakmai teljesítménye révén az Artlantis a létezô legjobb renderelô megoldássá vált az ArchiCAD-felhasználók számára világszerte” – mondta Kazár Gábor, a Graphisoft üzletfejlesztési elnökhelyettese. „Ez a programfrissítés még rövidebb idô alatt egészen rendkívüli renderelési teljesítményeket ígér.”

Az Artlantis4 egy új, a Meta CS’ Mart technológiát alkalmazó renderelô motornak köszönheti fokozott sebességét. E jelentôs frissítés új eleme a globális megvilágítás is: a környezô tárgyakról visszatükrözôdô különbözô fényhatásokat integráló egyedülálló világításmodell segítségével megdöbbentôen valósághű megjelenítés érhetô el. Az új „Lágy Árnyékok” segítségével a 3D-s képek vagy animációk általános atmoszférája lágyítható, a felhasználó pedig a kép mélységét is beállíthatja, egy tárgyat, egy irányt vagy a végtelent állítva a fókuszba.

A hagyományos fényforrásokat kiegészítô eszközöknek, valamint fokozott egyszerűségének és érthetôségének köszönhetôen az Artlantis4 for ArchiCAD új felhasználói felülete önállóan kiszámítja az árnyékos és a napsütötte területeket. Az új „Szabályozható Kurzor” segítségével a felhasználók nagy pontossággal változtathatják a fény intenzitását.

A termékrôl további információ található a www.graphisoft.com honlapon. Az Artlantis4 új licenszként ill. frissítésként magyar, angol, német és francia verzióban kapható a Graphisoft viszonteladó partnereinél. (Az Artlantis4 MacOS 8.6-9.1 alatt fut.)

Almalap


A lap tetejére