E-mailCímlap

Vissza


Videós idők

ArchiCAD 7.0

Szupervékony Visor

Adobe Acrobat 5.0

iMic

Grappler SCSI 906F

USB 2.0

A színkezelés ... II. rész

ArchiFM 2000

Az Apple magyar szíve

Az OS X gyártásra kész

Virtuális könyvkiadó

Az Év Diákterve

AppleNews


Előfizetés

Hirdetés

Impresszum

Kótya-Vetye feladás

 


A Handspring bemutatja szupervékony Visor-át


A Handspring, Inc. bemutatta Visor EdgeTM névre keresztelt új termékét, mely egy valószínűtlenül vékony, korlátlanul bôvíthetô kéziszámítógép, mely abszolút hordozhatóságot és rugalmasságot hoz a népszerű Visor család életébe. A Visor Edge a Handspring elsô vékony tervezésű kézigépe, mely elegáns és könnyű fémháza alatt Springboard bôvítôhelyet tartalmaz, s így ugyanolyan jól bôvíthetô, mint a korábbi modellek. Három fémes színben vásárolható meg az Edge a Handspring viszonteladóknál a hónap végétôl. Javasolt végfelhasználói ára: 150.000 Ft + áfa. Az Edge természetesen magyar operációs rendszerrel is rendelkezik, ez a Palm OS 3.5 magyar változata.

A Visor Edge éles monokróm képernyôvel, újratölthetô akkumulátorral és a Visor Platinumnál már megszokott fejlett teljesítményű elônyökkel rendelkezik. A Palm OS 3.5.2H2 alapú Visor Edge az elsô olyan Visor termék, mely fémházzal rendelkezik és három fémes színben kapható: ezüst, kék és vörös színben. Az egyszerűen levehetô és visszacsúsztatható Springboard bôvítôhely révén a Visor Edge kompatíbilis minden régebbi Springboard modullal, mely támogatja a Palm OS 3.5-öt, beleértve a VisorPhone modult is. A levehetô bôvítôkapu lehetôséget teremt a Springboard bôvítôhely használatára ha szükséges, ennek használata nélkül viszont kiélvezhetjük a vékony tervezés elônyeit.

Fejlett jellemzôk
Gyorskeresés Az alkalmazás gombok használatával.
Néma ébresztô Pusztán vizuális emlékeztetô. Ideális olyan esetekben, amikor a hangos figyelmeztetôjel nem megfelelô vagy zavaró lehet. Aktiváláskor a bekapcsológomb alatt fény villódzik s így figyelmezteti a felhasználót a közelgô megbeszélésre.


Az Edge dugó

Az eltávolítható Springboard bôvítôkapu beleillik az Edge dugóba, mely egy apró kapcsolókapu a kézigép hátán, így a meglévô Springboard modulok könnyedén működnek együtt a Visor Edge-dzsel. Amikor nem használja a bôvítô modulokat, az Edge dugót egy kis fémajtócska védi az Edge hátsó részén.

Visor Edge technikai jellemzôk
8 MB RAM
USB támogatás
Mac OS kompatibilitás
eltávolítható Springboard bôvítôhely
újratölthet lítium akkumulátor; kb. 3–4 hét használati idô egy töltéssel
automatikus töltés HotSync-elés közben
a leggyorsabb, DragonBall VZ 33 MHz Palm OS processzor
monokróm képernyô; 16 szürke-árnyalat támogatás

A Handspring ugyancsak bemutatta Visor Edge kiegészítôit, melyek között szerepel például egy elegáns fémház, illetve többféle kitűnô minôségű bôrtok. Ezenkívül a Handspring soros és USB töltô-bölcsôt is forgalmaz majd az Edge-hez, illetve „utazó-töltôt”, USB HotSync kábelt, csere-fedôlapot a három fémszínben és csere-Springboard elemet is.

Bôvebb információk a www.handspring.hu címen.


A lap tetejére