E-mailCímlap

Vissza


FigyelNet érdemel ...

2400 mérföld ...

Digitális fényképező...

Kreatív Apple

6 website grafikusoknak

A színkezelés ...

Almalap vacsora

Fireworks 4

Melissa visszatért

Új iMac modellek

Váltás folyamatban

DynaMO

Kütyü

AppleNews

 


DynaMO


A Fujitsu legújabb DynaMO hordozható háttértároló termékcsaládjával izgalmas új szintekre emeli a magneto-optikai (MO) technológiát. Bemutatkozik a SCSI és USB csatlakozós külsô DynaMO 1300SF+USB/640SF+USB. Ezek a korszerű meghajtók a legnagyobb teljesítményű és legkönnyebben kezelhetô külsô-meghajtó interfészekkel vannak felszerelve. A meghajtók sebessége és egyszerűsége valamint az MO technológia megbízhatósága és kompatibilitása együttesen emeli az 1.3GB-os DynaMO 1300 és a 640MB-os DynaMO termékcsaládokat a legkiválóbb hordozható tárolóeszközök sorába.

Nagy teljesítményű tárolás

A DynaMO külsô és belsô meghajtók nagy kapacitású, rendkívül megbízható tárolóeszközök. Az 5.9MB/sec adatátviteli sebességgel és akár 1.3GB tárhellyel rendelkezô DynaMO meghajtók tökéletesek többek között audio- és videófelvételek vagy nagyméretű grafikai fájlok tárolására.

Az adatberuházások védelme

A Fujitsu 3.5-inch-es MO lemezek rendkívül erôsek: ellenállók a mágneses tárakat fenyegetô veszélyekkel szemben. Ütôdés, rázkódás, nedvesség, por vagy mágneses mezô nem tehet kárt az MO lemezen tárolt adatokban. Minden egyes lemezre életre szóló garanciát adnak, és keménységüknek hála tökéletes tárolóeszközök akár irodai, akár otthoni vagy nagyipari felhasználásra.

A lehetôségek TÁR-háza

A DynaMO külsô és belsô meghajtók írás-olvasás kompatibilisek minden ISO szabványnak megfelelô, 3.5-inch-es lemezkapacitással (640MB, 540MB, 230MB és 128MB) és a felülírható lemezekkel is. A felülírható lemezek használata akár 33%-kal is növelheti az írásteljesítményt. A DynaMO 1300SF+USB meghajtók az 1.3GB-os GIGAMO szabványú lemezeket is olvassák és írnak rá. Nincs még egy olyan tár, amely ennyiféle lehetôséget kínálna, hogy minden alkalmazáshoz megtaláljuk a megfelelô hordozóeszközt, miközben ilyen magas fokú beruházás-védelemmel rendelkezik – ráadásul mindezt elérhetô áron.

Néhány szó a „Fujitsu Computer Products of America” cégrôl

A Fujitsu Computer Products of America a világ egyik legnagyobb számítógépes cégének, a Fujitsu Limitednek kizárólagos tulajdonú leányvállalata, amelynek a 2000. költségvetési évben $49.6 milliárd volt a világpiaci bevétele. A Fujitsu Limited évi $3 milliárdos kutatásra és fejlesztésre szánt befektetésének felhasználásával a Fujitsu Computer Products úttörô megoldásokat szolgáltat az amerikai piac számára. Legújabb termékei között nagy teljesítményű lemezmeghajtókat, szalagegységeket, magneto-optikai meghajtókat, szkennereket és nyomtatókat kínál.

Almalap


A lap tetejére