E-mailCímlap

Vissza


ViaVoice Mac OS X-re

A Nap hajtotta repülőgép

Élethű vízfesték eszközök

Hogyan ... az iMovie-ba?

Jobsnak tetszik az új Office

Digitális fényképezőgépek

Magyar oktatási szoftverek


DVD-írók

A Treo kommunikátor

A legújabb DV kamerák

A Corel és a Bryce 5

Itt az új AirPort! 


Magyar oktatási szoftverek a piacon


Üdítő változatosságot jelent, ha egy szoftver végre Mac-es változatban is megjelenik. Pláne, ha ez a szoftver magyar cég terméke és a tanulás elősegítését tűzi ki céljául. Az EPC Kft. matematika-oktatást segítő, Nagy Matematika Példatár nevű szoftveréről van szó-ismerkedjünk hát meg vele egy kicsit közelebbről!

K: Mi motiválta Önöket a szoftver kifejlesztésekor?
V: Felismerve azt a tényt, hogy az oktatásban olyan hiányterületek léteznek, melyeket eddig nem sikerült betölteni, elkezdtünk egyedülálló és kihívásokkal teli feladatokat felkutatni és megvalósítani, az oktatás területére fókuszálva. Olyan univerzális és komplex tudásgyűjteményeket kívántunk létrehozni a magyar oktatás világszínvonalát képviselve, amelyek integrálhatók a világ bármely oktatási rendszerébe. Ennél azonban több volt a célunk. Az információ technológia fejlődését kihasználva trendet teremtettünk a "high-tech oktatási anyagok" piacán. A megalkotott CD-ROM termékeink a legfejlettebb webtechnikát világszínvonalú designnal ötvözik, ezzel messze megelőzve a konkurens termékeket.

K: Miért látták fontosnak a Mac verzió elkészítését?
V: Szeretnénk minél több vásárlóhoz eljuttatni a terméket és ez nem lehetséges anélkül, hogy a PC verzió mellett a Mac verziót ki ne fejlesszük.

K: Kérem mutassa be a szoftvert!
V: A Nagy Matematika Példatár a legjobb forrás ahhoz, hogy minden felhasználó sikert érjen el a matematikában. A teljesség igényével összeállított, egyedülállóan gazdag gyűjtemény hatékony, könnyen kezelhető eszköz mindenki számára. Segít a matematika készség szintű elsajátításában, a meglévő tudás begyakorlásában és új készségek kifejlesztésében egyaránt. A lépésenként levezetett, magyarázattal ellátott megoldások eligazítanak a megválaszolatlan kérdésekkel kapcsolatban, amivel értékes időt takaríthat meg minden tanuló.

K: Kiknek ajánlják elsősorban a programot?
V: Szoftverünk elkészítésénél az oktatásban szereplőket céluztuk meg. Elsősorban a tanárokat, oktatási intézményeket és persze a diákokat.

K: Mikor várható a Mac-es verzió megjelenése?
V: Jövő év tavaszára már piacon lesz a Nagy Matematika példatár (Zöld CD) Mac-es verziója, az őszi iskolakezdéskor pedig már minden eddig megjelent termékünk kapható lesz Mac-es formában is. Ezek:

A szoftverek az EPC Kft-nél vásárolhatók meg, a www.matekdoki.hu vagy a www.epc.hu címen.A lap tetejére