E-mailCímlap

Vissza


ViaVoice Mac OS X-re

A Nap hajtotta repülőgép

Élethű vízfesték eszközök

Hogyan ... az iMovie-ba?

Jobsnak tetszik az új Office

Digitális fényképezőgépek

Magyar oktatási szoftverek

DVD-írók

A Treo kommunikátor

A legújabb DV kamerák

A Corel és a Bryce 5


Itt az új AirPort! 


A Corel és a Bryce 5 biztosan jelenetet rendez


Teljesítménye és könnyű használata miatt egyaránt régóta kedvelt program a Bryce az olyan tervezők körében, akik a 3D tereprendezés és animáció világával ismerkednek. Mostantól pedig a Bryce 5, a szoftver legújabb változata és egyben első megjelenése, mióta a Corel tulajdonába került, új jellemzőkkel és fejlesztésekkel került bemutatásra, melyek már egy következő szintre viszik tovább a szoftvert. Ezek a változtatások jól tükrözik a Corel elkötelezettségét ezen figyelemreméltó terméke iránt, melyben megpróbálja teljes mértékben kihasználni a termékben rejlő lehetőségeket, s amellyel biztosan a 3D grafikusok kedvencévé válik majd.

Tíz ok, amiért érdemes Bryce 5-öt vásárolni

  1. Új hálózati renderelés. A produkciós környezetben vagy több számítógépen dolgozó tervezők számára ez a nagyteljesítményű jellemző lehetővé teszi egy sor kép animációból való renderelését, vagy egyetlen kép elemeinek renderelését a hálózaton keresztül. Természetesen az exponenciálisan gyorsabb renderelés kevesebb idő- és pénzráfordítást jelent.

  2. Új "fa-labor". Ha realisztikus fa elemeket akarunk belekomponálni tereptervünkbe, mostantól olyan részleteket is megadhatunk, mint például a fa típusa, az ágak sűrűsége, a levelek sűrűsége és színe. Még akár fagyökereket is létrehozhatunk a jobb hűség kedvéért.

  3. Továbbfejlesztett terepszerkesztő. Ahogy a nagyméretű képernyők egyre gyakoribbá válnak, ideális megoldás, hogy a terepszerkesztő mostantól lebegő paneleket, teljesen skálázható 2D-s terepvásznat és 3D-s nézőképeket is tartalmaznak. Ez lehetővé teszi a képernyő lehetőségeinek teljes mértékű kihasználását. A továbbfejlesztett kinézet és érzés nemcsak leegyszerűsíti és élvezhetőbbé teszi a tervezési folyamatot, hanem vizuálisan is lenyűgöző.

  4. Mintázat szerkesztés. A Bryce 5 mintázat szerkesztő egyszerűen nagyszerű, segítségével könnyedén importálhatunk, készíthetünk és szerkeszthetünk előre elkészített mintázatokat, majd elmenthetjük őket későbbi használatra.

  5. Továbbfejlesztett renderelő lehetőségek. Az új csúcsminőségű renderelő lehetőségek között szerepel a finom árnyékok, zavaros tükörképek, zavaros képek (befagyott üveg), valódi környező világítás és a mezőmélység opció is, illetve az új optimalizálási lehetőségek is, melyekkel felgyorsíthatjuk az építészeti jelenetek tervezését. Ezek a jellemzők a realitásnak egy teljesen új szintjét teszik elérhetővé.

  6. Új Metaballs támogatás. A Metaballs technológia lehetővé teszi bonyolult alakzatok létrehozását a poligon modellezés keservei nélkül, amely hasznos renderelési időt takarít meg.

  7. Új beállítások. A Bryce egyik alapvető eleme, az új elő-beállítások segítenek felgyorsítani és leegyszerűsíteni a kreatív folyamatot. Hatalmas új kollekciók, így terepek, víz, égbolt, sziklák, felhők és köd áll a felhasználó rendelkezésére, melyekkel szinte végtelen számú mintázat és terepterv hozható létre.

  8. Animáció és web képességek. Gyorsan és könnyen készíthet animációkat weben való felhasználásra. Nézőképeket vagy apró mintaképeket generálhatunk képről-képre, forgatókönyv-szerű formátumban. A jelenetekről HTML kép-térkép készíthető, akár egyes elemekbe beágyazott web URL-ekkel is, illetve virtuális túrákat is készíthetünk a QuickTime használatával.

  9. Új világító labor. Mostantól a világítás is jobban kézben tartható a tárgyak és a táj felett. Szabályozható a fény iránya, erőssége és színe, a fény érkezhet egy vagy több forrásból is-ezekkel az eszközökkel jobban biztosítható a valódi körülmények minél hitelesebb visszaadása.

  10. Továbbfejlesztett intuitív felület. A 3D-s szoftverek leginnovatívabb felhasználói felületét láthatjuk a Bryce 5-ben, mellyel kihasználhatjuk a kényelmes paletták előnyeit például tárgyak létrehozása és szerkesztése során, jelenetek tervezése, vagy a végső képek gyors renderelése során is-nagyszerű módszer ez a Bryce-szal még csak most ismerkedők számára!A lap tetejére