E-mailCímlap

Vissza


Almahang

FileMaker Pro 5.5 és ...

A G4 teljesítménye nőtt ...

DAVE Mac OS X-re

iDVD 2


Say Hello to iPod!

Komáromy: A Macintosh

Megnyerheti az Apple ...

Media Player Mac OS X-re

Mac OS 10.1

Rigó utcai vizsga Apple ...

iTools, Xtools ...

Virtual PC 4.0

Az új Handspring Visor Neo 


iDVD 2


Így készül:

  1. Vegyen fel videó anyagot és készítsen fényképeket egy FireWire-alapú digitális kamerával.
  2. Importálja be videóanyagát az iMovie-ba a FireWire segítségével. Szerkessze meg videóanyagát és adjon hozzá profi speciális effekteket, illetve egy fantasztikus hangsávot is.
  3. Válogasson a különböző menütémák között, míg meg nem találja az Önnek legmegfelelőbbet. Húzza befejezett mozijait vagy állóképeit az iDVD 2 programba.
  4. Készítsen DVD-t mozgó menükkel, kivágásokkal és diavetítésekkel. Szerkessze meg a menüket és gombokat a saját képei és mozijai felhasználásával. Ezeket a gombokat azután bárhol elhelyezheti.
  5. Írjon saját DVD-t SuperDrive-ja segítségével. Mialatt a DVD-t kódolja és írja a számítógép, Ön egyéb feladatokra is használhatja a Mac-jét.
Az iDVD 2 teljes mértékben kihasználja a Mac OS X utolérhetetlen teljesítményét és stabilitását. A Mac OS X kezelni képes QuickTime mozikat és digitális képeket, valamint magas szintű MPEG-kódolást biztosít nagyobb sebességen. Az MPEG kódolás és lemezírás akár a háttérbe is helyezhető, így mialatt a DVD-írás zajlik, a Mac-en Ön egyéb feladatit is elvégezheti.

Az iDVD 2 most továbbfejlesztett, finomított új felülettel rendelkezik, mely a DVD-Videó lemezek készítését még az eddiginél is könnyebbé teszi. Csak a szokásos "húzd és dobd" (drag-and-drop) mozdulat szükséges, és már készen is van a lemez. Az iDVD 2 profi tervezésű témákat és háttereket is tartalmaz, ám Ön saját mozijait és képeit is felhasználhatja a gombok és menü hátterek elkészítéséhez.

Minden egyes DVD lemezre maximum 90 percnyi mozit és többezer digitális állóképet helyezhet fel. A DVD-k, melyeket létrehoz, azután a legtöbb szabvány DVD lejátszón megtekinthetők, illetve ezenkívül természetesen DVD meghajtóval rendelkező Mac-en és PC-n is. És mivel a DVD jobban megtartja a digitális média kép- és hangminőségét hosszú időn keresztül, mint egy VHS szalag, azok, akik majd DVD videóját nézik, a kettő közötti különbséget is látni fogják.A lap tetejére