E-mailCímlap

Vissza


A legfrissebb almák ::
Steve Jobs a TIME-ban


Duál G4 kreatív profiknak

QT6, DNS, cookie, ki ki?

InDesign 2.0

QuarkXPress 5.0

PageMaker 7.0

2500 natív OS X alkalmazás

A CanoScan család

Színmenedzsment és a PDF

Xerox Phaser 7700

Az ArchiCAD 7.0 az UCLA-n

FairPrint 2002 


Több mint 2500 natív Mac OS X alkalmazás


Már több mint 2500 OS X natív szoftvert hoztak forgalomba, és a vártnál több digitális kiegészítô eszközt, perifériát támogatnak az új rendszeren, így a várakozásokat felülmúlva gyorsul az átállás. "Az Adobe már öt kiváló Mac OS X programmal büszkélkedik, és a hamarosan elkészülô Photoshop után a felhasználók döntô többsége számára minden akadály elhárul az azonnali átállás elôl - mondta Bruce Chizen, az Adobe ügyvezetôje. - Az Apple hihetetlenül feszített tempóban dolgozik, és munkája gyümölcseként a Mac OS X napjaink legjobb operációs rendszere a felhasználók és a fejlesztôk számára egyaránt. Az Adobe elkötelezte magát a rendszer mellett, idén mi leszünk a legaktívabb Mac OS X fejlesztôk."

"Az Office csomag robusztusságát a Mac OS X teljesítményével és kényelmi szolgáltatásaival ötvözve ellenállhatatlanul szép és könnyen használható frissítést kínálunk ügyfeleink számára - nyilatkozta Kevin Browne, a Microsoft Macintosh üzletágának ügyvezetôje. - Az Office X rajongó hangvételű kritikákat kapott a sajtótól, és megelégedett nyilatkozatokat a felhasználóktól. Az Office X a vásárlók nagy örömére szolgál, hogy megszakítatlanul élvezhetik a Mac OS X rendszer nyújtotta szolgáltatásokat."

"A Kodak EasyShare kamera és dokkoló egység útmutató megoldás a fogyasztói digitális fényképezésben - állította Willy Shih, az Eastman Kodak Digitális és Alkalmazott Képalkotás üzletágának elnöke. - A Kodak EasyShare digitális kamerákban tárolt képek letöltése gyerekjáték a Mac OS X valódi plug-and-play rendszerének köszönhetôen, és az Apple-lel közösen mindent megteszünk annak érdekében, hogy a felhasználók számára még élvezetesebb legyen a képi emlékekkel való foglalkozás."

"Az adminisztratív, tartalom- és eszközkezelô rendszerek számára elengedhetetlen egy vállalati szintű adatbázisrendszer, és a Mac OS X kiváló lehetôséget biztosít számunkra - nyilatkozta dr. Raj Nathan, a Sybase Vállalati Megoldások üzletágának elnök-vezérigazgatója. - Jelenleg azon dolgozunk, hogy a Sybase OpenClient SDK Mac OS X változatát a tavasz folyamán forgalomba hozhassuk, amit késôbb a vállalati adatbázisszerverünk (ASE) követ. Lépésünk szinte magától értetôdô, tekintve az Apple hagyományosan erôs jelenlétét az oktatási és a professzionális kreatív piacokon."

"A Mac OS X a Mathematica szoftver ideális rendszere, hiszen pontosan azt a két összetevôt elegyíti, amibôl szoftverünk a legtöbbet merített: a UNIX-ot és a Macintosht - mondta Theodore Gray, a Wolfram Research társalapítója. - A Mac OS X stabilitása és teljesítménye kiváló paraméterek a világ legátfogóbb analízis, szimbolikus kalkulációs, matematikai műveleti és adatábrázoló függvény gyűjteménye számára."

"A Corel és a Procreate Macintosh ügyfelei tudják, hogy nyugodtan átállhatnak a Mac OS X platformra, hiszen az sziklaszilárd, és kreatív alkalmazásaink natívan futnak rajta. Az Apple következô generációs rendszerének agresszív támogatása a felhasználóink felé tett elkötelezettségünk legjobb példája és egyben a lehetô legmegfelelôbb üzleti lépés is - mondotta Derek Burney, a Corel elnökigazgatója. - A Corel már most több élvonalbeli grafikus alkalmazást emelt át erre a kiváló platformra, mint bármelyik másik nagyobb fejlesztôház. Éppenséggel a Mac OS X inspirált minket a kifejezetten a professzionális kreatív felhasználók számára létrehozott procreate szoftversorozat tervezésénél. Érzékeljük a felhasználók igényeit, elkötelezettségünk továbbra is rendületlen a minél több natív alkalmazás kifejlesztésében."

"A Mac OS X 10.1 és a Nikon Coolpix digitális kamerák együttműködve teszik lehetôvé a kiemelkedô minôségű digitális képek könnűy elérhetôségét a felhasználók számára - mondta Jerry Grossman, a Nikon Inc. marketing igazgatója. - A Mac OS X támogatja a Nikon Coolpix digitális kamerák családjának minden egyes tagját, s így a képek letöltése, szerkesztése, archiválása és megosztása Mac jellegű, triviális, és örömteli feladat."

"A Mac OS X 10.1-es változatával az Apple egy már korábban is figyelemreméltó rendszert varázsolt még tökéletesebbé - állította Richard Zulch, a Dantz Development Corporation technikai osztályvezetôje. - A rendszer szolgáltatásai, teljesítménye és stabilitása megtisztította elôttünk az utat ahhoz, hogy befejezhessük Retrospect szoftverünket, így hamarosan élvonalbeli adatmentô alkalmazás áll rendelkezésre az Apple erôteljes és elegáns új platformján is."

"A Mac-kompatibilis kiegészítôk vezetô gyártója, a HP büszkén kínálja a Mac OS X natív megoldások komplett sorát - jelentette ki Hugh Amick, a HP Mac-Connect üzletágának programmenedzsere. - A HP deskjet és HP laserjet nyomtatómeghajtó szoftverek a Mac OS X rendszerbe vannak építve, így a felhasználók valódi 'plug-and-print' egyszerűséggel, szoftverek telepítése nélkül nyomtathatnak. Azzal, hogy lehetôvé tettük a fotónyomtatóink, digitális kameráink és multifunkciós termékeink használatát Mac OS X alatt is, a felhasználóink számára is elérhetôvé vált a Mac OS X ereje, egyszerűsége és eleganciája."

"A Palm teljes egészében támaszkodik a Mac OS X v10.1 szolgáltatásaira, ennek hatására pl. felgyorsult szoftverünk indulási ideje, és olyan, csak Mac-en elérhetô funkciókkal ruháztuk fel, mint pl. a Dockon keresztüli vezérelhetôség - nyilatkozta Todd Bradley, a Plam műveleti igazgatója. - Számunkra a Mac stratégiai platform, mivel osztozunk a Digitális Életmód filozófiában, melyen belül mi a mobilitásra és a könnűy használhatóságra fókuszálunk."A lap tetejére