Hirdetés
720x576
Kiderült, hogy az Apple az iTunes Movie Rentalból, a digitális videó-kölcsönzôjébôl kivett mozikat az iPhone és az iPod touch annak ellenére képes hibátlanul lejátszani, hogy amíg a videó elvben 853x366 pixeles, az iPod touch és az iPhone csak 640x480-t tud. Némi méricskéléssel és utánjárással kiderült, a touch és az iPhone 640x480 helyett 720x576 pixeles felbontásra is képes, másodpercenként 25 félképpel, ami megfelel a PAL szabványnak.

Quake
Jön a Quake az iPod touchra és iPhone-ra, bárhol lövöldözhetünk virtuálisan. A játékot nem csak portálják a két készülékre, de kihasználják annak mozgásérzékelôit is.

Apple iPhone I.
Tizennyolc karátos arany. 347 gyémánt, összesen 6,42 karát. Ára 45 ezer euró,nagyjából 11 millió forint áfa nélkül,ebben a szállítás költsége nincs benne.A lap tetejére


Apple iPhone II.
Tizennyolc karátos arany. 138 pricess (ékkô típus) és 180 gyémánt, összesen 17,75 karát. Ára 120 ezer euró, nagyjából 30 millió forint, természetesen áfa és szállítási költség nélkül.
iPhone közösség
Az iPhone-osok számára készít több vállalkozás is iPhone-ra optimalizált közösségi szájtot - a készítést több kutató intézet és egyetemi tanszék is támogatja. A kutató intézetek számára az adott célcsoport direkt, az eddigieknél alacsonyabb költségu, de teljesebb elérése a cél. A tanszékek a csoportképzôdés, kialakulás új folyamatait szemlélnék és írnák le.

Wi-fi hiány
A mobil gépeket kiszolgáló hálózatok és telefon-hálózatok kapacitása már most szukös, pedig az iPhone és az iPod touch még csak eltejedôben van. A mi nap egy iPhone baráti klub rendezvény közel száz látogatója okozott netes-forgalmi dugót London egyik szegletében.

TiniPhone
Már kétszer annyi tinédzsernek van iPhone-ja, mint ôsszel volt - mérte fel egy amerikai intézet.
Itthon?

iPod, iTunes, iPhone