E-mail


 

Microsoft Office 2004 for Mac


Az év 1984. Madonna a "Like a Virgin" című számot énekli; a híres filmrendező Ridley Scott TV-reklámot készít. És bemutatkozik egy teljesen új, kis szoftver is, Microsoft Word néven - először a Macintosh számítógépen.

Húsz évvel ezelőtt a Microsoft az elsők között volt, akik szoftverek fejlesztésébe fogtak a Mac platformra. A Macworld Expo szakkiállítás és konferencia megnyitóján a Microsoft önálló Macintosh Business Unit (MacBU) részlege a húsz éves fejlesztési tradíciót ünnepelve először mutatta be a Microsoft Office 2004 for Mac és a Virtual PC for Mac Version 7 szoftvereket, melyek 2004 első felében kerülnek majd forgalomba.

A Microsoft kiterjedt piacfelmérést végzett, hogy megállapíthassa, mely új funkciók tennék a Word, Excel, PowerPoint és Entourage szoftvereket még hasznosabbá a Mac felhasználók számára. Az újításoknak köszönhetően az információ kezelése és megosztása mégy egyszerűbbé vált - heterogén rendszereken is. A Microsoft weblapján már be lehet tekinteni a készülő Microsoft Office 2004 for Mac szoftver újdonságai közé.

A Morphologic és Apple Computer magyarországi képviselete által a közelmúltban a Microsoft Office 98 és X változatokhoz kiadott helyesírás-ellenőrző szoftver ehhez az új változathoz is rendelkezésre áll majd.


Apple PR


A lap tetejére