E-mail
 

iPod mini - áprilistól kapható!


kép, mi más?
Az Apple bemutatta az iPod mini lejátszót, ami 1000 CD minőségű dal tárolására képes. Az iPod mini ultrahordozható, pillekönnyű, anodizált alumínium tokba van zárva, ami öt divatos színben - ezüst, arany, rózsaszín, kék vagy zöld - rendelhető és tartalmazza a szabadalmaztatott, érintésérzékeny Click Wheel technológiát a könnyű egykezes navigáció érdekében. Az iPod mini felhasználói felülete a díjnyertes "nagy testvér" iPod lejátszók szoftverét örökölte és játszi könnyedséggel működik együtt az iTunes MusicStore zenebolttal és az iTunes zenelejátszó szoftverrel, hogy Ön könnyedén vásárolhasson, rendezze vagy hallgassa a kedvenc digitális dalait.

"Az iPod forradalmasította az emberek zenehallgatási szokásait - mondta Steve Jobs, az Apple elnök vezérgazgatója. - Az iPod mini az iPod család új tagjaként a legkeresettebb digitális zenelejátszók közé tartozik, ugyanúgy 1000 dalt képes tárolni a zsebben, mint a legelső iPod, az innovatív tervezésnek köszönhetően feleakkora méretben. Hisszük, hogy eléggé népszerű lesz, főleg fiatal zenehallgatók körében."

Az iPod mini kisebb, mint a legtöbb mobiltelefon, és csak 102 gramm tömegű. Az eredeti vezérlőtárcsa sikereire építve az iPod mini az új, innovatív Click Wheel tárcsát tartalmazza, ami összeköti az érintőtárcsa egyszerű kezelhetőségét a mechanikai gombok precizitásával a legkönnyebb kezelhetőség érdekében. Az iPod mini felhasználók egy dalt egy másodperc alatt tölthetnek át a Mac vagy Windows számítógépükről, és az akkumulátort is kényelmesen tölthetik akár a mellékelt FireWire vagy az USB 2.0 csatlakozón keresztül. Az iPod mini tartalmazza a szabadalmaztatott Auto-Sync technológiát, ami önműködően tölti át és tartja frissen az egész zenekönyvtárat az iPod tárába, amint csatlakoztatva van a számítógéphez.

Az iPod mini a legutóbbi divatot diktálja az elérhető őt elegáns színnel, a jellemző fehér fejhallgatóval és az új övcsattal. A hátulról megvilágított, süllyesztett, folyadékkristályos képernyőjével, a pillekönnyű, még tartósabb anodizált alumínium házzal az iPod mini a legtutibb hordozható digitális zenelejátszó. Kiegészítőként karpánt, speciálisan fülbe illeszkedő fejhallgató és dokkoló kapható.

Kattanj már rám és kapsz egy mini iPodot! Az új iPod mini várhatóan 2004. áprilistól lesz kapható az európai régióban, addig kattints ide!


Apple PR


A lap tetejére