E-mail


 

Új, 15 GB kapacitású iPod modell


Megjelenése óta a több, mint kétmilló iPod készüléket értékesített már az Apple, megszilárdítva ezzel a digitális zenelejátszók közötti világelső pozícióját. Ezzel egyidőben új, 15 GByte kapacitású modellt mutattak be. Minden iPod együttműködik a díjnyertes iTunes digitális zenelejátszó szoftverrel, az úttörő iTunes Music Store zenebolttal - ahonnan az amerikai vásárlók eddig több mint 30 millió dalt töltöttek le - a zenekedvelőknek legjobb digitális élményt biztosítva, akár Mac vagy Windows számítógépen.

"A több mint kétmilliós eladott darabszámmal, az iPod megkérdőjelezhetetlenül a legjobban elterjedt digitális zenelejátszó a világon - mondta Steve Jobs, az Apple elnök vezérigazgatója. - Azzal, hogy lehetővé tettük, hogy a felhasználók az egész zenegyűjteményüket bármikor bárhova magukkal vihessék, az iPod kétségtelenül megváltoztatta a zenehallgatási szokásainkat, hasonlóképpen, ahogy a Sony Walkman tette évtizedekkel ezelőtt."

Az iPod és az iPod mini az egyedüli hordozható zenelejátszók az Apple szabadalmaztatott Auto-Sync technológiájával, amely önműködően tölti át és tartja frissen az egész zenekönyvtárat az iPod készüléken. Az ultra-hordozható iPod lejátsszon egyedülálló, mozgó alkatrésztől mentes vezérlőtárcsa és a megvilágított gombok pontos, kényelmes navigációt tesznek lehetővé a több ezer dal között, az elegáns dokkoló használatával egyszerűen végezhetőek el a frissítések és töltések, az audiokimenet a gyors csatlakoztatást tesz lehetővé otthoni HiFi erősítők vagy aktív hangfalak számára.

Az Apple iTunes zenelejátszó programja a legjobb társ az iPod lejátszóhoz. Kezelésével gyerekjáték a zenekönyvtár összeállítása, saját listák készítése, egyedi CD lemezek írása és az egész zenekönyvtár az iPodra történő átmásolása, hogy bárhol, bármikor hallgathassa kedvenc dalait.

Az iPod sokkal több, mint csak zene. Nagyszerűen lehet vele audiokönyveket hallgatni es rendezni, emlékeztetőket írni és megnézni az órát, adatokat frissíteni és névjegykártyákat, határidőket és feladatokat intézni, vagy szöveges információt megjeleníteni.

Az opcionálisan kapható Belkin tartozékokkal (például a tavaly decemberi Almalapban a Belkin Media Readert mutattuk be) több száz órányi hangfelvételt és több ezer digitális képet lehet tárolni az iPod lejátszón.


Apple PR


A lap tetejére