E-mail


 

Megújult az eMac


Az Apple bemutatta az otthoni és oktatási felhasználóknak szánt eMac termékcsalád legújabb modelljeit. A 17 inches képernyôt és PowerPC G4 RISC processzort tartalmazó új modellek jelenleg a legkedvezôbb árú asztali Mac számítógépek, és mostantól a Mac OS X legújabb, 10.3 „Panther” változatával kerülnek forgalomba. Minden új eMac modellhez választható az IE3 802.11g szabvány szerinti ultragyors AirPort Extreme rádiós hálózati illesztô, melynek segítségével WiFi eszközök és hálózatok ezreihez lehet csatlakozni.

E Mac az eMac.

Az új eMac modellekhez a Mac OS X 10.3 „Panther” operációs rendszer és az Apple integrált iLife szoftver csomagja tartozik, mely tartalmazza a digitális zenei könyvtár kezelésére fejlesztett iTunes 4 szoftvert, a digitális fényképek rendszerezésére és bemutatására szánt iPhoto 2 szoftvert, a digitális videók szerkesztésére fejlesztett iMovie 3 szoftvert – valamint a CD-RW/DVD-R „SuperDrive” meghajtóval felszerelt modelleken az iDVD programot is.

A most bemutatott, új eMac modellek a Mac OS 9 operációs rendszerhez fejlesztett szoftvereket a Mac OS X „Classic” kompatibilitási környezetén keresztül futtatják csak; az új Mac gépek már csak a Mac OS X rendszerrel indíthatók el.


Apple PR


A lap tetejére