E-mail

 


Final Cut Express


Az Apple a Macworld Expo szakkiállítás és konferencia megnyitóján bemutatta az új Final Cut Express szoftvert, mely a többszörösen díjnyertes Final Cut Pro szoftver sikerére és alaptechnológiáira épít - de rendkívül agresszív árával mindenki számára hozzáférhetővé teszi a professzionális minőségi követelményeket is kielégítő DV szerkesztést. A Final Cut Express elsősorban a kisvállalkozások, oktatási intézmények és a szabadidős felhasználók számára kínálja a Final Cut Pro legfontosabb szolgáltatásait.

"A Final Cut Express tökéletes választás azok számára, akik ugyan nem hivatásként űzik a filmvágást, de rajonganak a digitális videózás élménye iránt - mondta Steve Jobs, az Apple elnök-igazgatója. - Nagy izgalommal tölt el minket, hogy így minden eddiginél szélesebb felhasználói kör számára tehetjük hozzáférhetővé a Final Cut Pro fejlett szolgáltatásait."

A Final Cut Express tökéletes DV minőségben teszi lehetővé a videoanyagok szerkesztését, vágását, átmenetek és különleges effektek alkalmazását, feliratok, rétegek létrehozását és mozgatását, a színegyensúly és a képélesség javítását. Az elkészült Final Cut Express anyagokból DVD készíthető az iDVD vagy a DVD Studio Pro szoftverek segítségével, vagy elmenthetők QuickTime mozi állományokba, akár MPEG-4 kódolással is. A Final Cut Express anyagok később a Final Cut Pro szoftverrel is tovább szerkeszthetők, mely a valós idejű szolgáltatások nagyobb skáláját biztosítja.


Apple PR


A lap tetejére