E-mailCímlap

2001-es oldalak

Előfizetés

Hirdetés

Kótya-Vetye feladás

ImpresszumEgy ígéretes év?

xServe, a kiszolgálógép

Titániumabb

Jaguár - QuickTime 6 - iC6

iPhoto 1.1 + tippek

Adobe Roadshow

Szereted az OpenType-ot?

Quark-jövô, Book-O-Matic

10 érv a Photoshop 7 mellett

Menj! Élj! (GoLive 6)

Élj! Mozogj! (Live Motion 2)

Az Adobe és a Péter-elv

Beperelte, az meg viszont

Jön az Acrobat Editor?

MX - a Macromedia jövôképe

Biztonsági rés a Flash 6-ban

Az öreg halász eBookká lesz

A CtP hatása a Heidelbergre

Portable CD RW 24x10x40

Canon W7200 és W7250

Etikett nyomtatás Wordből

FileMaker adatok Excelbe 


Az öreg halász eBookká lesz


A huszadik század egyik legjelentôsebb, nemzetközileg ismert - itthon kötelezô olvasmányt is adó - írójának, Ernest Hemingwaynek a teljes életműve elérhetô lesz eBook formában. Az iskolakezdésre ígéri a Simon & Schuster könyvkereskedés Scribner könyvkiadással foglalkozó alvállalkozása, hogy Hemingway 23 művét elektronizálja. Ezzel Hemingway lesz az elsô író, akinek az összes műve kapható lesz elektronikus formátumban. A könyvek egységesen 9,99 dollárba (5400 forintba) kerülnek majd, a Yahoon keresztül megvehetôk.

A Scribner 75 éve Hemingway kizárólagos amerikai kiadója. Ez idô alatt az író művei 35 nyelven 75 millió példányban keltek el világszerte.

Magyarul megjelent: Afrikai vadásznapló, Halál délután, Akiért a harang szól, Búcsú a fegyverektôl, Fiesta, A folyón át a fák közé, Francis Macomber rövid boldogsága, A Kilimandzsáró hava és válogatott elbeszélések, Az öreg halász és a tenger, Szegények és gazdagok, Vándorünnep, Tavaszi zuhatag, Az ötödik hadoszlop, Cikkek, vallomások, Édenkert és Veszélyes nyárA lap tetejére